Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 63g25kcal0.6g4.4g0.1g1.6g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g9g18kcal0.2g0.3g1.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.9g5kcal0.2g1g0g0.3g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g16g11kcal1.2g1.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g173kcal8.2g13.8g8.4g3.8g
Valittu annoskoko99g87kcal4.1g6.9g4.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna50g43kcal2.1g3.5g2.1g1g
Arvot/100g100g87kcal4.1g6.9g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154