Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 6.3g5.1kcal0.1g1.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%6.3g11kcal0.4g0.1g0.9g0.1g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 3.1g4kcal0.7g0g0.1g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g77kcal3g4.6g4.4g1.8g
Valittu annoskoko100g38kcal1.5g2.3g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g19kcal0.8g1.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108110