Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Pekoni, paistettu 14g72kcal2.3g0g7.1g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g382kcal34.2g1.2g26g0.2g
Valittu annoskoko100g191kcal17.1g0.6g13g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g95kcal8.6g0.3g6.5g0.1g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.6g13.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313