Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.1g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g2.1g3.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Oltermanni 17%7g19kcal2.1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g204kcal17.4g5.4g12.2g2g
Valittu annoskoko99g102kcal8.7g2.7g6.1g1g
Annoskoko puolitettuna50g51kcal4.4g1.4g3.1g0.5g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235