Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.4g0g2.8g0g
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g185kcal13.2g16.4g6.6g2.2g
Valittu annoskoko100g93kcal6.6g8.2g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g46kcal3.3g4.1g1.7g0.6g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.2g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957