Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g39g9kcal0.2g2.1g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Kurkku, tuore16g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki16g13kcal2g0.3g0.3g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g2.5g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Salaatti, jäävuori tuore7.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g68kcal5.8g7.2g1.8g1.2g
Valittu annoskoko100g34kcal2.9g3.6g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g17kcal1.5g1.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.6g0.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511