Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Keräkaali, 100g47g11kcal0.6g1.6g0.1g1g
Chili paprika punainen8.4g3.4kcal0.2g0.8g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g285kcal15g5.2g22.8g2g
Valittu annoskoko100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g
Annoskoko puolitettuna50g71kcal3.8g1.3g5.7g0.5g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472