Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton61g66kcal13.9g0g1.1g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g13g17kcal0.7g0.4g1.4g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g5.5g32kcal1.6g0.6g2.5g0.5g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria5.5g12kcal0g2.8g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g338kcal33.2g9g18.8g1g
Valittu annoskoko100g169kcal16.6g4.5g9.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g85kcal8.3g2.3g4.7g0.3g
Arvot/100g100g170kcal16.6g4.5g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756