Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g35g77kcal6.7g0g6g0g
Sika-nautajauheliha18g39kcal3.1g0g3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Nokkonen (100g)4.4g1.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
Korppujauho 2.2g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g4.4g13kcal0.8g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g333kcal26g10g21.2g0.6g
Valittu annoskoko100g167kcal13g5g10.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna50g83kcal6.5g2.5g5.3g0.2g
Arvot/100g100g167kcal13g5g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813