Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl8.8g30kcal1.2g4.9g0.6g1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen55g18kcal1.8g2.7g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.2g11kcal0.5g0.7g0.6g0.6g
Vehnälese 1.3g3kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g33g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g169kcal7.4g28.2g2.6g4.2g
Valittu annoskoko100g85kcal3.7g14.1g1.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna50g42kcal1.9g7.1g0.7g1.1g
Arvot/100g100g85kcal3.7g14.1g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194