Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 16g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Chili paprika punainen5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Maissi jyvät 12g18kcal0.3g3.2g0.3g0.5g
Fetajuusto, Milbona6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g19g14kcal1g3.3g0.1g0.8g
Kana 19g35kcal3.8g0g2.2g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g13g3.7kcal0.2g0.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Chilikastike, Felix9g9kcal0.2g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g210kcal14.2g20g8.6g3.2g
Valittu annoskoko100g105kcal7.1g10g4.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna50g53kcal3.6g5g2.2g0.8g
Arvot/100g100g105kcal7.1g10g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361