Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green11g36kcal2.6g5.4g0.1g1.3g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 7.1g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g11g18kcal0.9g0.5g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g154kcal7.6g14.4g6.4g3.8g
Valittu annoskoko100g77kcal3.8g7.2g3.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna50g38kcal1.9g3.6g1.6g1g
Arvot/100g100g77kcal3.8g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764