Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g150g902kcal31.6g9.9g81.2g0g
Kookoshiutale 50g331kcal4.1g3.2g32.3g8.2g
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)188g1353kcal0.2g0.2g150.4g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g125g73kcal11.3g6.3g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)125g157kcal4.1g4.6g12.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g38g143kcal0.5g35.2g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Raparperi 226g76kcal1.6g12.4g0.2g3.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten6.3g21kcal1.5g2.8g1.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g6348kcal129.2g154.4g571.8g24.2g
Valittu annoskoko990g3174kcal64.6g77.2g285.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna495g1587kcal32.3g38.6g143g6.1g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904