Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30g0g
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl138g179kcal18g0.4g11.4g0g
Sokeri 106g432kcal0g106.2g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g25g95kcal0.1g23g0.4g0g
Korppujauho 5.8g21kcal0.6g4.4g0.1g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g375g128kcal0.8g26.6g1.1g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g3570kcal81.8g581.2g93.8g25.6g
Valittu annoskoko990g1785kcal40.9g290.6g46.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna495g892kcal20.5g145.3g23.5g6.4g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.4g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068