Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g13g113kcal0g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g326g91kcal2g19.4g0.7g8.1g
Punajuuri 501g192kcal5g34.6g1g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g874kcal18g122.4g29g46.4g
Valittu annoskoko990g437kcal9g61.2g14.5g23.2g
Annoskoko puolitettuna495g219kcal4.5g30.6g7.3g11.6g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=55937