Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 300g72kcal5.4g6.6g0.9g6.9g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl166g50kcal7.7g3.2g0.5g2.7g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g42g42kcal7.5g0.1g1.2g0g
Paprika, punainen216g56kcal1.9g9.9g0.9g4.3g
Kadett juustoraaste (Arla)100g230kcal29g2.5g12g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g166g100kcal5.2g12.6g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1097kcal113.4g69.8g37.6g27.8g
Valittu annoskoko990g549kcal56.7g34.9g18.8g13.9g
Annoskoko puolitettuna495g274kcal28.4g17.5g9.4g7g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089