Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g421g505kcal71.5g6.7g20.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g166g124kcal9.1g19.9g0.8g0g
Hillosipulisäilyke 44g21kcal0.5g4.2g0.1g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g44g32kcal2g5.7g0.1g0g
Porkkana 81g27kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Lanttu 125g36kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Rypsiöljy 28g249kcal0g0g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g2063kcal174.4g105.8g101.2g13.2g
Valittu annoskoko990g1032kcal87.2g52.9g50.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna495g516kcal43.6g26.5g25.3g3.3g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457