Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 104g757kcal1.2g0.4g84.8g0g
Sokeri 71g288kcal0g70.9g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl11g14kcal1.4g0g0.9g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g559kcal16.6g113.9g2g5.7g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g196g98kcal2g23.5g2g0g
Kuohukerma,valio,2dl84g284kcal1.7g2.5g29.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g209g136kcal23g8.8g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 33g21kcal1.1g1.6g1.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.7g0.4kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl92g119kcal12g0.3g7.6g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 13g51kcal0.7g11.2g0.2g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g4735kcal119.8g486.4g257g12g
Valittu annoskoko990g2368kcal59.9g243.2g128.5g6g
Annoskoko puolitettuna495g1184kcal30g121.6g64.3g3g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508