Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali338g71kcal4.1g11.5g0.7g7.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Sipuli kuivattu 28g77kcal3g9.9g0.5g9.9g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1116kcal102g57.6g47.8g39.8g
Valittu annoskoko990g558kcal51g28.8g23.9g19.9g
Annoskoko puolitettuna495g279kcal25.5g14.4g12g10g
Arvot/100g100g56kcal5.2g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987