JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta472g709kcal94.5g0g37.8g0.5g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g69g19kcal0.4g4.1g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Pekoni rasvainen 10g39kcal1.2g0g3.8g0g
Olut, alkoholiton Nikolai103g16kcal0.2g3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g2.8g8.2kcal0.8g1g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka8.1g6.7kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1722kcal199.6g42.4g84.8g9.2g
Valittu annoskoko990g861kcal99.8g21.2g42.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna495g431kcal49.9g10.6g21.2g2.3g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.1g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616