Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 8000g8990kcal1690.4g0g240g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Sipuli 1000g303kcal12.5g48g2g17g
Suola, annos 3g100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19800g30192kcal3424.8g102.4g1784.8g34g
Valittu annoskoko9900g15096kcal1712.4g51.2g892.4g17g
Annoskoko puolitettuna4950g7548kcal856.2g25.6g446.2g8.5g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76196