Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g5594g9509kcal1062.8g0g559.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g42g145kcal4.2g31.9g1g0g
Katkarapu 2797g1913kcal403.9g0g30.8g0g
Pekoni, paistettu 1398g7202kcal229.9g0g708.9g0g
Mustapippuri 28g78kcal3g10.7g0.9g7.4g
Timjami 11g32kcal1g3g0.8g4.1g
Chili mausteseos, Old El Paso42g118kcal3.4g20.6g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19824g37993kcal3416.4g132.4g2608.6g23g
Valittu annoskoko9912g18996kcal1708.2g66.2g1304.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna4956g9498kcal854.1g33.1g652.2g5.8g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313