Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 5289g1548kcal49.7g238g21.2g100.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2802g4651kcal532.4g0g280.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g210g588kcal39.9g0.1g46.2g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g210g336kcal16.8g8.4g27.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%701g1121kcal18.9g18.9g105.1g0g
Oltermanni 17%701g1891kcal210.1g0g119.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19824g20272kcal1735.6g530.8g1198.2g201g
Valittu annoskoko9912g10136kcal867.8g265.4g599.1g100.5g
Annoskoko puolitettuna4956g5068kcal433.9g132.7g299.6g50.3g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235