Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 4000g1308kcal24.8g222.4g8g102g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g500g1400kcal95g0.1g110g0g
Katkarapu 680g465kcal98.2g0g7.5g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19824g7300kcal466g599.4g273.6g221g
Valittu annoskoko9912g3650kcal233g299.7g136.8g110.5g
Annoskoko puolitettuna4956g1825kcal116.5g149.9g68.4g55.3g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834