Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)20g180kcal0g0g20g0g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)533g160kcal5.3g21.3g2.1g1.1g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 266g946kcal5g7.1g101.2g0g
Basilika, tuore 13g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g20g15kcal1.5g1.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1984g2707kcal28.8g76.4g247.6g8.2g
Valittu annoskoko992g1354kcal14.4g38.2g123.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna496g677kcal7.2g19.1g61.9g2.1g
Arvot/100g100g137kcal1.5g3.9g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887