Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 13g5.6kcal0.2g1g0g0.2g
Tomaattimurska 312g92kcal1.7g16.6g0.6g5.9g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 150g478kcal36.5g68.5g2.8g13.3g
Viinietikka 9g1.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1985g1201kcal79g179.6g7g41.4g
Valittu annoskoko993g600kcal39.5g89.8g3.5g20.7g
Annoskoko puolitettuna496g300kcal19.8g44.9g1.8g10.4g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954