Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg5333g2827kcal74.7g608g10.7g0g
Atria kevyt jauheliha2133g3627kcal405.3g0g213.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1333g1600kcal45.3g48g133.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1067g907kcal14.9g46.9g74.7g0g
Suola, annos 3g53g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g17920kcal1080.4g1405.8g864g0g
Valittu annoskoko9920g8960kcal540.2g702.9g432g0g
Annoskoko puolitettuna4960g4480kcal270.1g351.5g216g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643