Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)3200g11200kcal416g2208g80g96g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3200g2720kcal32g112g224g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g320g96kcal3.2g12.8g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g38656kcal2118.4g4665.6g1250g192g
Valittu annoskoko9920g19328kcal1059.2g2332.8g625g96g
Annoskoko puolitettuna4960g9664kcal529.6g1166.4g312.5g48g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118