Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g863g3364kcal0g845.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 431g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g8626g2502kcal77.6g465.8g34.5g198.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g11732kcal155.2g2622.4g69g396.8g
Valittu annoskoko9920g5866kcal77.6g1311.2g34.5g198.4g
Annoskoko puolitettuna4960g2933kcal38.8g655.6g17.3g99.2g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325