Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3200g4113kcal664g0g160g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g6240g2309kcal62.4g374.4g68.6g99.8g
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19856g13959kcal1463.8g791g555g214.6g
Valittu annoskoko9928g6979kcal731.9g395.5g277.5g107.3g
Annoskoko puolitettuna4964g3490kcal366g197.8g138.8g53.7g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630