Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6007g1802kcal60.1g240.3g18g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1202g120kcal18g18g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija751g2328kcal82.6g0g210.3g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1502g1277kcal15g52.6g105.1g0g
Tonnikala öljyssä 451g855kcal122.2g0g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g12797kcal597g626.8g748g3.2g
Valittu annoskoko9936g6399kcal298.5g313.4g374g1.6g
Annoskoko puolitettuna4968g3199kcal149.3g156.7g187g0.8g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995