Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 903g577kcal27.1g30.7g35.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 9033g5714kcal271g433.6g316.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g12583kcal596.2g928.6g702.6g0g
Valittu annoskoko9936g6291kcal298.1g464.3g351.3g0g
Annoskoko puolitettuna4968g3146kcal149.1g232.2g175.7g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131