Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6311g1139kcal35.3g157.8g25.2g44.2g
Sipuli (kuorittu)902g243kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.5g0.9g3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g505g606kcal12.6g30.3g45.4g7.6g
Ruokakerma Valio 4% K&P1803g1082kcal18g81.1g72.1g10.8g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g271g933kcal29.8g186.6g6.5g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g8320kcal237.6g1045.2g303.8g182.8g
Valittu annoskoko9936g4160kcal118.8g522.6g151.9g91.4g
Annoskoko puolitettuna4968g2080kcal59.4g261.3g76g45.7g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810