Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g5040g17640kcal403.2g3931.2g30.2g0g
Suola, annos 3g108g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 1548g1266kcal19.5g65.8g95.8g33.9g
Porkkana, paistettu 720g626kcal4.8g41.8g44.6g19.2g
Jauheliha, sika-nauta 1440g3189kcal252g0g244.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1080g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g45441kcal1359g8077.6g830.8g106.2g
Valittu annoskoko9936g22721kcal679.5g4038.8g415.4g53.1g
Annoskoko puolitettuna4968g11360kcal339.8g2019.4g207.7g26.6g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605