Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1980g2825kcal247.5g5.9g203g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3600g12960kcal72g97.2g1368g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 3600g1392kcal118.8g100.8g54g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g216g119kcal13g6.5g4.3g216g
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.3g126g2.2g6.3g
Voi 360g2612kcal4.3g1.4g292.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g41049kcal947.8g675.6g3848.4g444.6g
Valittu annoskoko9936g20525kcal473.9g337.8g1924.2g222.3g
Annoskoko puolitettuna4968g10262kcal237g168.9g962.1g111.2g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327