Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g2997g2398kcal45g200.8g149.9g0g
Munakoiso 2398g536kcal12g74.3g4.8g59.9g
Kesäkurpitsa zucchini 2997g541kcal16.8g74.9g12g21g
Broccoli 200 g1199g252kcal39.6g22.8g6g0g
Mineraalisuola keskiarvo 42g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g15g0.4kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 126g29kcal1.7g2.1g0.8g3g
Parmesaani (Joku), annos 30g72g276kcal17.3g0g23.7g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)90g647kcal0g0g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g9360kcal265g749.8g538.4g167.8g
Valittu annoskoko9936g4680kcal132.5g374.9g269.2g83.9g
Annoskoko puolitettuna4968g2340kcal66.3g187.5g134.6g42g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378