Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3079g862kcal18.5g183.2g6.2g77g
Punasipuli, kuorittu, 100g684g185kcal8.9g32.8g1.4g11.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka370g41kcal4.1g4.1g0.7g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Inkivääri, tuore, silputtu110g88kcal2g19.5g0.9g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g616kcal0g0g68.4g0g
Vesi5474g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)68g178kcal8.9g8.2g12.3g0.3g
Mustapippuri 34g96kcal3.7g13.1g1.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g4229kcal99.8g537.4g182.6g209.8g
Valittu annoskoko9936g2115kcal49.9g268.7g91.3g104.9g
Annoskoko puolitettuna4968g1057kcal25g134.4g45.7g52.5g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265