Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1441g10450kcal17.1g5.8g1171.1g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g1801g10084kcal144.1g666.2g756.3g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g3601g12244kcal90g2989.1g18g72g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 86g320kcal16g9.5g18.8g26.3g
Leivinjauhe 54g95kcal2.8g20.4g0g0.3g
Sokeri 1224g4970kcal0g1223.2g0g0g
Siirappi 1008g3040kcal1g747.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 720g1028kcal90g2.2g73.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g84460kcal722g11327.2g4076g197.2g
Valittu annoskoko9936g42230kcal361g5663.6g2038g98.6g
Annoskoko puolitettuna4968g21115kcal180.5g2831.8g1019g49.3g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785