Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g878g1019kcal62.3g175.6g7g0g
Oliiviöljy 88g777kcal0g0g87.8g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g3651kcal129g360.4g190g1.2g
Valittu annoskoko994g1826kcal64.5g180.2g95g0.6g
Annoskoko puolitettuna497g913kcal32.3g90.1g47.5g0.3g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573