Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 136g40kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g195g68kcal1.9g12.7g1g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g144g58kcal1.6g10.4g0.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)72g25kcal0.7g5g0.4g1g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g3.9g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g488kcal11.8g69.2g16.6g7.4g
Valittu annoskoko994g244kcal5.9g34.6g8.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna497g122kcal3g17.3g4.2g1.9g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921