Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1867g2389kcal278.1g0g168g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g37g336kcal0g0g37.3g0g
Sipuli (kuorittu)793g214kcal10.3g38.1g1.6g13.5g
Vehnäjauho, sunnuntai373g1307kcal44.8g265.1g7.8g11.2g
Vesi, vesijohtovesi 6533g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi103g288kcal9.2g7.2g23.6g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g233g1073kcal1.2g1.2g119g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19880g11214kcal687.2g623.2g714.6g49.8g
Valittu annoskoko9940g5607kcal343.6g311.6g357.3g24.9g
Annoskoko puolitettuna4970g2804kcal171.8g155.8g178.7g12.5g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403