Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 626g245kcal6.4g44.1g1.3g16g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g94g178kcal2.3g3.3g16.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100g280kcal19g0g22g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras19g50kcal1.6g9.6g0.2g2.5g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g156g114kcal12.5g12.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g1736kcal83.6g139g84g37g
Valittu annoskoko995g868kcal41.8g69.5g42g18.5g
Annoskoko puolitettuna498g434kcal20.9g34.8g21g9.3g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154