Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 150g42kcal1.8g6.1g0.3g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 108g28kcal1.7g3.8g0.2g2g
Purjosipuli 31g7kcal0.6g0.7g0.1g0.6g
Lanttu 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Paprika punainen 18g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)200g50kcal2g11g0g2.8g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g5g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Soijakastike 3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g3.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1991g345kcal15.6g60.2g2g21.8g
Valittu annoskoko995g172kcal7.8g30.1g1g10.9g
Annoskoko puolitettuna498g86kcal3.9g15.1g0.5g5.5g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823