Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)2000g1120kcal170g100g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1016g1280kcal111.8g3g91.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%96g240kcal13.4g10.6g5.4g47g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit256g1024kcal102.4g41g51.2g38.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale80g48kcal8g4g0.2g58.4g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g1120g1075kcal47g190.4g2.2g54.9g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g400g72kcal8.4g0.8g1.6g11.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen560g778kcal106.4g0g39.2g0g
Katkarapu 560g383kcal80.9g0g6.2g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g400g552kcal108g0g14g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g80g12kcal0.8g1.6g0.2g1.1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä984g1496kcal307g0g28.5g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g400g200kcal4g48g4g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g2000g5000kcal360g30g380g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19904g26561kcal2856.2g858.8g1256.2g422g
Valittu annoskoko9952g13281kcal1428.1g429.4g628.1g211g
Annoskoko puolitettuna4976g6640kcal714.1g214.7g314.1g105.5g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878