Jauhelihakeitto ilman perunaa

400g vähärasvaista jauhelihaa (10%)
2 pss keittojuureksia (á 200g)
1 pss suikalejuureksia (á 180g)
2 dl tomaattimurskaa
Puolikas lihaliemikuutio
Puolikas kasvisliemikuutio
2 laakerinlehteä
Pippuria ja chiliä

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää tomaattimurska.

Mausta vielä pippurilla ja chilillä.

Keitä vesi ja lisää kasvikset, jauheliha, kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.

Anna hautua vartin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Lihaliemikuutio Maggi3g8.4kcal0.3g0.2g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3g7.8kcal0.3g0.3g0.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g100g35kcal1g6.8g0.5g1.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g90g25kcal1g4.3g0.4g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g921kcal84.8g42.4g45.6g17.4g
Valittu annoskoko996g460kcal42.4g21.2g22.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna498g230kcal21.2g10.6g11.4g4.4g
Arvot/100g100g46kcal4.3g2.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207201