Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 399g304kcal7.5g61.9g0.8g4g
Rasvaton maito viro (Alma)111g37kcal3.8g5.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Ohrajauho 110g360kcal9.1g70.8g2.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g3499kcal121.4g640.4g35g43g
Valittu annoskoko996g1750kcal60.7g320.2g17.5g21.5g
Annoskoko puolitettuna498g875kcal30.4g160.1g8.8g10.8g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.1g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369