Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 338g1740kcal55.5g0g171.3g0g
Herkkusieni 90g14kcal1.9g0.3g0.3g1.4g
Pasta Torino tumma282g986kcal50.7g166.1g11g16.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)225g192kcal2.3g7.9g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1994g5896kcal222.4g354.6g397g38.8g
Valittu annoskoko997g2948kcal111.2g177.3g198.5g19.4g
Annoskoko puolitettuna498g1474kcal55.6g88.7g99.3g9.7g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201