Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 1166g3687kcal118.8g741.5g12.8g40.8g
Vesi7995g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 800g310kcal3.5g54.4g4g20.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19920g7995kcal244.6g1591.8g33.6g123.2g
Valittu annoskoko9960g3997kcal122.3g795.9g16.8g61.6g
Annoskoko puolitettuna4980g1999kcal61.2g398g8.4g30.8g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967