Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g420g231kcal25.2g12.6g8.4g420.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2002g1267kcal60.1g96.1g70.1g0g
Oliiviöljy 601g5311kcal0g0g600.6g0g
Kananmuna kuoreton 2202g3142kcal275.3g6.6g225.7g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)801g801kcal128.1g8g24g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)2002g1602kcal42g260.3g32g74.1g
Ketsuppi, Pirkka601g643kcal6g150.2g0g7.2g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)300g571kcal1.5g135.1g1.8g12g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g1001g3303kcal270.3g0g240.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19920g33739kcal1617g1337.8g2405.6g1027.4g
Valittu annoskoko9960g16869kcal808.5g668.9g1202.8g513.7g
Annoskoko puolitettuna4980g8435kcal404.3g334.5g601.4g256.9g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458