Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1232g123kcal13.6g9.9g2.5g12.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g896g242kcal11.6g43g1.8g15.2g
Paprika keltainen 1512g456kcal14.2g77.1g3g30.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3360g682kcal20.2g127.7g10.1g47g
Kurkku, tuore1568g157kcal9.4g26.5g1.6g11g
Fetajuusto, Milbona1400g3920kcal280g7g308g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19936g11159kcal698g582.4g654g231.4g
Valittu annoskoko9968g5580kcal349g291.2g327g115.7g
Annoskoko puolitettuna4984g2790kcal174.5g145.6g163.5g57.9g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157656